Jaka Sodja se je v Ljubljano preselil pred dvema letoma z Jesenic. Foto: www.alesfevzer.com
Jaka Sodja se je v Ljubljano preselil pred dvema letoma z Jesenic. Foto: www.alesfevzer.com

Sodja je bil najboljši strelec zmajev v Ligi prvakov, v Ligi IceHL pa je v zadnjih dveh sezonah odigral 95 tekem, na katerih je dosegel 11 golov in 21 podaj. "V Ljubljani se počutim dobro in prepričan sem, da je za moj hokejski razvoj in športno pot najboljša odločitev, da ostanem pri HK-ju SŽ Olimpija. Pred novo sezono si želim, da z odličnimi predstavami znova napolnimo Tivoli in prepričan sem, da nam bo uspelo. Veselim se, da se kmalu vidimo na ledu," je dejal 23-letni napadalec.

"Jaka Sodja je eden izmed igralcev, ki predstavljajo jedro ekipe. V pretekli sezoni je pokazal veliko borbenost in prepričan sem, da lahko še precej napreduje," pa je povedal Upi Karhula, glavni trener.

Bo pa Ljubljančane zapustil Mark Čepon, ki se je s klubom dogovoril za sporazumno prekinitev pogodbe. "Zahvaljujem se HK-ju SŽ Olimpija, ki je prisluhnil mojim željam in mi omogočil, da se podam v drug klub, kjer bom imel večjo minutažo, s tem pa pridobil dodatne hokejske izkušnje," je odločitev za odhod iz Tivolija pojasnil Čepon.