Will Cullen je hitro zapustil Tivoli. Foto: SŽ Olimpija
Will Cullen je hitro zapustil Tivoli. Foto: SŽ Olimpija

Obetavni napadalec Povše je zadnjih nekaj sezon nabiral izkušnje na Švedskem in na Finskem. V Ljubljano se vrača iz moštva Vaasan Sport, ki tekmuje v najmočnejši finski ligi.

"Jure Povše se uvršča med mlade slovenske igralce, ki jih Olimpija želi in jim mora dati priložnost. V preteklosti je opozoril nase z dobrimi sezonami v elitnih mladinskih ligah na Švedskem in Finskem ter že zaigral v najmočnejši finski ligi Liiga. V letošnji sezoni bo skušal dokazati, da je eden izmed igralcev, s katerimi bomo gradili prihodnost Olimpije," je povedal direktor Olimpije Anže Ulčar.

27-letni Cullen je na šestih tekmah v Ligi IceHL prispeval tri točke. Dosegel je odločilni zadetek za zmago Olimpije v podaljšku v Gradcu. Prejšnji petek je igral zelo slabo proti Vorarlbergu v Tivoliju (1:7), v nedeljo v Brunicu pa ni bil več postavi zmajev.

V četrtek vodilni Salzburg prihaja v Tivoli
Olimpija je dobila vse štiri tekme na gostovanjih, v Tivoliju pa še čaka na prvo zmago v Ligi IceHL. V četrtek na Celovško 25 prihaja vodilni Salzburg. Vse ženske imajo prost vstop.