Upokojil se je dvakratni zmagovalec Lige NHL. Foto: EPA
Upokojil se je dvakratni zmagovalec Lige NHL. Foto: EPA

Predstavniki lige, v katerem dresu Los Angelesa že leta uspešno nastopa slovenski zvezdnik Anže Kopitar, so preko družabnega omrežja Twitter sporočili navodila, ki veljajo za igralce, trenerje in drugo osebje do konca meseca. Odločitev so sprejeli po posvetu z zdravstvenimi strokovnjaki in predstavniki igralcev.

Ustavilo se je 189 tekem pred koncem
Sezona 2019/20 je prekinjena od 12. marca, do konca rednega dela bi morali odigrati še 189 tekem. Končnica bi se morala po prvotnem sporedu začeti 8. aprila.

Kanadski mediji so poročali, da če se bo sezona nadaljevala, bi jo lahko potegnili v avgust ali september in tako finale igrali pred začetkom nove sezone, ki se bo predvidoma začela oktobra.

Upokojil se je Kris Versteeg
S hokejskih ploskev pa še tale novica − 33-letni Kris Versteeg se je odločil, da konča kariero. Leta 2010 in 2015 je s Chicagom osvojil Stanleyjev pokal, leto pozneje je vetrovno mesto zapustil in zaigral še za tri klube, tudi Los Angeles. Zadnji dve sezoni ni več igral v NHL-u, svoje zadnje profesionalne tekme je odigral v Nitri na Slovaškem.