Gašper Okorn je sedel na vroči stolček Cibone. Prvi trening bo vodil v ponedeljek. Foto: www.alesfevzer.com
Gašper Okorn je sedel na vroči stolček Cibone. Prvi trening bo vodil v ponedeljek. Foto: www.alesfevzer.com

Zagrebški klub je na začetku koledarskega leta po seriji neuspelih rezultatov prekinil sodelovanje z Vladimirjem Jovanovićem. Volkovi so v Ligi ABA trenutno s petimi zmagami in desetimi porazi na devetem mestu. Po dobrem začetku sezone so izgubili zadnjih sedem jadranskih tekem. Njegov pomočnik bo Bariša Krasić, ki je Cibono vodil po odhodu Jovanovića.

48-letni Ljubljančan je nazadnje deloval na Madžarskem v Sombotelu, s katerim je osvojil tudi državno prvenstvo. Državni prvak je bil tudi z Olimpijo. Poleg zmajev je v Sloveniji vodil še Helios, Slovan in Škofjo Loko, preizkusil pa se je tudi v Latviji, na Poljskem, v Kuvajtu in kot pomočnik v Litvi. Bil je tudi pomočnik v slovenski reprezentanci.

Kendrick Perry okrepil Budućnost

Kendrick Perry, ki je lani navdušil v dresu Cedevite Olimpije, je okrepil Budućnost. S podgoriško zasedbo je ameriški organizator igre podpisal pogodbo do konca sezone. Do zdaj je igral za Panathinaikos, ki pa je z njim prekinil sodelovanje. Za Pao je v povprečju dosegal 5,2 točke, 1,8 skoka in 1,7 podaje.