Steph Curry in LeBron James bosta soigralca lahko le na tekmi vseh zvezd. Foto: EPA
Steph Curry in LeBron James bosta soigralca lahko le na tekmi vseh zvezd. Foto: EPA

Po poročanju ESPN-ja so se Bojevniki obrnili tako na vodstvo Lakersov kot samega LeBrona Jamesa, a nihče ni bil pripravljen na resnejše pogovore.

Lastnik Golden Stata Joe Lacob se je po ideji Draymonda Greena obrnil na lastnico Lakersov Jeanie Buss, da bi najprej sploh preveril, kako bi bila morebitna ideja o menjavi sprejeta tako v klubu kot javnosti.

Sorodna novica Gafford in Washington okrepila Dallas

Nihče v Lakersih ni bil za posel
Buss mu je odgovorila, da nima nikakršnih želja, da bi menjala 39-letnika, a naj se najprej obrne na Jamesa. Na povpraševanje Mika Dunleavyja, športnega direktorja Golden Stata, se je odzval Jamesov agent Rich Paul, ki je zatrdil, da Jamesa prestop ne zanima in želi ostati v Los Angelesu.

Mike Dunleavy se je pred iztekom prestopnega roka obrnil še na športnega direktorja Lakersov Roba Pelinko, ki je odvrnil v podobnem tonu – klub si je želel obdržati Jamesa. In ga je.

Green tudi med pobudniki za prihod Duranta
Igro povpraševanja je začel igralec Golden Stata Draymond Green, ki ima istega zastopnika kot James. Green je bil pred leti sicer tudi med glavnimi pobudniki, ko so v klub po menjavi pripeljali Kevina Duranta.

Oba kluba sta sicer na sredi lestvice Zahodne konference in se trudita ujeti vsaj mesta, ki vodijo v kvalifikacije za končnico.