Luka Dončić (Dallas) in LeBron James (Los Angeles Lakers) se bosta srečala že na začetku sezone, 25. decembra. Dallas bo nato 27. decembra še enkrat igral v Staples Centru, proti Clippersom, pred novoletnim srečanjem z Goranom Dragićem pa Dončića 30. decembra čaka še domač obračun s Charlottom.  Foto: Reuters
Luka Dončić (Dallas) in LeBron James (Los Angeles Lakers) se bosta srečala že na začetku sezone, 25. decembra. Dallas bo nato 27. decembra še enkrat igral v Staples Centru, proti Clippersom, pred novoletnim srečanjem z Goranom Dragićem pa Dončića 30. decembra čaka še domač obračun s Charlottom. Foto: Reuters

Miami, ki je z Goranom Dragićem podaljšal pogodbo, bo 23. decembra sezono začel v Amway Centru pri Orlandu, Luka Dončić pa bo z Dallasom uvodno tekmo (23. decembra) odigral v Phoenixu. Na božični dan slovenska zvezdnika ne bosta prosta: Dallas bo v Staples Centru igral z Lakersi, Miami pa bo že ob 12. uri gostil New Orleans.

Dončić in Dragič se bosta prvič srečala 1. januarja, dvoboj bo v American Airlines Centru v Dallasu. Za zdaj je objavljen le spored do 4. marca, ko bosta sledila šestdnevni premor in tekma All-Star.

Vsaka ekipa bo v sezoni 2020/21 odigrala 72 tekem (namesto običajnih 82), kar pomeni po tri tekme z ekipami iz iste konference (42 tekem skupaj) in po dve iz druge konference (30).

Tekmi 22. decembra:
BROOKLYN - GOLDEN STATE
LA LAKERS - LA CLIPPERS

Tekme 23. decembra:
CLEVELAND - CHARLOTTE
INDIANA - NEW YORK
ORLANDO - MIAMI
PHILADELPHIA - WASHINGTON
BOSTON - MILWAUKEE
TORONTO - NEW ORLEANS
CHICAGO - ATLANTA
HOUSTON - OKLAHOMA CITY
MEMPHIS - SAN ANTONIO
MINNESOTA - DETROIT
DENVER - SACRAMENTO
PORTLAND - UTAH
PHOENIX - DALLAS

Tekme 25. decembra:
MIAMI - NEW ORLEANS
MILWAUKEE - GOLDEN STATE
BOSTON - BROOKLYN
LA LAKERS - DALLAS
DENVER - LA CLIPPERStt