Foto: EPA
Foto: EPA

"Toronto ni moja najljubša destinacija. Imam višje ambicije. Bomo videli," je košarkar včeraj povedal v pogovoru za POP TV, komentar pa je hitro dosegel tudi navijače Raptorsov in jih tudi razjezil.

Nekaj ​​ur pozneje je Dragić v pogovoru z Michaelom Grangeem s športnega televizijskega kanala Sportsnet izrazil obžalovanje za izrečeno.

"Bil sem v središču mesta in tam so bili novinarji, spraševali so me o Torontu in v bistvu izjavo vzeli iz konteksta. Povedal sem jim, da sem sedem let preživel v Miamiju in da bi bila to zame najljubša destinacija, ker je moja družina tam in vse, ne pa Toronto."

Sorodna novica Goran Dragić se seli v Toronto

"Moje sporočilo vsem oboževalcem Toronta je: opravičujem se! Ni bilo razumljeno na pravi način. Vem, da imajo radi svojo ekipo, in morajo biti ponosni, ker gre za enega najbolje organiziranih klubov v Ligi NBA. Osvojili so ligo, sam je nisem, zato je bilo to, kar sem rekel, res neprimerno, " je dejal Dragić. Nadaljeval je: "Rad imam košarko in bom dal 100 odstotkov povsod, kjer bom igral. Prav zdaj sem z ekipo Toronta in o tem moram razmišljati."

Na začetku avgusta se je pojavila novica o velikem poslu med Miamijem in Torontom, in sicer da se Dragić seli v Toronto, Kyle Lowry pa v Miami.