DeMarre Carroll in Jeff Green bosta moči združila v Houstonu. Foto: Reuters
DeMarre Carroll in Jeff Green bosta moči združila v Houstonu. Foto: Reuters

Kot poroča ESPN, bo Green v torek kot prost igralec podpisal desetdnevno pogodbo z Raketami, zatem pa sledi še dogovor do konca sezone. Green je enoletno pogodbo julija podpisal z Utahom, ki se mu je decembra odrekel. Letos je odigral 30 tekem, v povprečju pa je dosegal 7,8 točke na srečanje. Z udarnim dvojcem Houstona Jamesom Hardnom in Russllom Westbrookom so bili soigralci v Oklahoma Cityju na začetku njihovih karier.

Carroll je v ponedeljek prekinil sodelovanje s San Antoniem, s Hosotonom pa bo kot prost igralec podpisal po pretečenih dveh dneh. Pred letošnjo sezono se je s Spursi dogovoril za triletno pogodbo, a se pod taktirko Gregga Popovicha ni naigral. V povprečju je na 15 tekmah dobil le po devet minut na srečanje, v tem času pa je dosegal dobri dve točki.

Rocketsi so tik pred iztekom prestopnega roka poslali centra Clinta Capelo v Atlanto in se okrepili z Robertom Covingtonom, še enim krilnim košarkarjem. Za končnico so tako oblikovali eno najnižjih zasedb v NBA-ju v zadnjih letih, piše ESPN.