Victor Oladipo, eden ključnih igralcev Indiane, v preostanku sezone ne bo igral. Foto: Reuters
Victor Oladipo, eden ključnih igralcev Indiane, v preostanku sezone ne bo igral. Foto: Reuters

28-letni branilec je na treningih deloval zelo spodbudno, vseeno pa še ni pripravljen na igranje košarke na najvišji ravni. Ker ne želi tvegati obnove poškodbe (gre za rupturo tetive kvadricepsa), bo sicer z moštvom odpotoval v Orlando, vendar ne bo igral.

Težave s poškodbo je imel že pred prekinitvijo sezone, saj je igral le na 13 tekmah in v povprečju v slabih 26 minutah igre dosegal po 13,8 točke na tekmo.

Pacersi so na petem mestu Vzhodne konference. Prvi dvoboj po prekinitvi sezone jih v Orlandu, kjer bodo vsa moštva odigrala preostale tekme, čaka 1. avgusta proti Philadelphii.

Nov pozitiven test pri Miamiju
Miami, kjer igra Goran Dragić, je po drugem pozitivnem testu med igralci (prvi se je okužil Derrick Jones jr.) zaprlo dvorano za treninge v AmericanAirlines Areni, v kateri so se košarkarji individualno pripravljali na nadaljevanje sezone. Košarkar, ki je okužen z novim koronavirusom, bo moral v karanteno, vendar naj bi se vrnil do konca julija, ko se bo nadaljevala sezona. Za katerega igralca gre, ni znano. Miami je po Denverju, LA Clippersih in Brooklynu četrta ekipa, ki je morala sprejeti takšne ukrepe. Naslednji treningi košarkarje Miamija čakajo po 8. juliju, ko bo ekipa pripotovala v Orlando.