Jabari Parker se je skupaj z Alexom Lenom v začetku februarja iz Atlante preselil v Sacramento. Foto: AP
Jabari Parker se je skupaj z Alexom Lenom v začetku februarja iz Atlante preselil v Sacramento. Foto: AP

Vsi trije pričakujejo, da bodo nared za nadaljevanje sezone, ki naj bi se spet začela konec julija v Orlandu. "Pred nekaj dnevi sem opravil test in izvedel, da sem pozitiven na covid-19, zato sem šel takoj v samoosamitev v Chicago, kjer bom tudi ostal, dokler ne ozdravim. Počutim se dobro, lepo okrevam. Veselim se, da se bom priključil soigralcem v Orlandu, ko se vrnemo na parket za nadaljevanje sezone," je povedal Parker, drugi izbor nabora leta 2014, ki se, potem ko je ogromno obetal, vso kariero bojuje s poškodbami.

Len je pozneje na Instagramu prav tako objavil, da ima covid-19, pozitiven test Brogdona, najboljšega novinca leta 2017, ki je zatrdil, da se dobro počuti, pa je bil objavljen kar na spletni strani Indiane. Liga NBA, ki je marca prekinila sezono zaradi pandemije, bi se morala nadaljevati konec julija v kompleksu Disney World na Floridi. 22 ekip bo odigralo osem krogov rednega dela, po katerih bo znanih 16 ekip za končnico. Prvak bo znan najpozneje 12. septembra.

Potem ko je Avery Bradley sporočil, da ne ob igral v 'mehurčku' v Orlandu, naj bi njegovo mesto pri Lakersih zapolnil JR Smith, piše ESPN. Smith, ki ima za sabo 15 sezon v NBA-ju, je nazadnje igral novembra 2018. Leta 2016 je s Clevelandom osvojil šampionski prstan. Tedaj si je slačilnico delil z LeBronom Jamesom, zdaj prvim zvezdnikom Lakersov.