Aleksandar Kolarov se je veselil gola, srbske zmage in pozneje še novega Ladinega terenca. Foto: Reuters
Aleksandar Kolarov se je veselil gola, srbske zmage in pozneje še novega Ladinega terenca. Foto: Reuters

Guverner tako imenovane samarske oblasti Dmitrij Azarov mu je namreč poklonil avtomobil znamke Lada, saj prav tam tudi izdelujejo te avtomobile.

"Po posvetu z navijači v Samari smo se odločili, da nagradimo nogometaša, ki na svetovnem prvenstvu doseže prvi zadetek na našem stadionu. Ta prečudoviti gol je dosegel Aleksandar Kolarov, tako da smo mu izročili nagrado – certifikat za avtomobil lada 4 x 4," je povedal Azarov.

Kolarov je odločilni zadetek dosegel v 57. minuti, ko je mojstrsko izvedel prosti strel. 32-letni Kolarov, ki igra za Romo, je bil zelo vesel nagrade, prav tako je celotna srbska ekipa to potezo sprejela z navdušenjem.

Potres ob golu Lozana
Zmaga Mehike nad Nemčijo je v Mehiki povzročila pravo evforijo. Ob zadetku naj bi senzorji v Ciudadu de Mexicu zaznali tudi potres, ki naj bi ga povzročilo prav slavje navijačev ob zmagovitem golu Hirvinga Lozana v 35. minuti tekme. Kot poroča Sports Illustrated, sta ob 11.32 po krajevnem času, le nekaj trenutkov po tem, ko je Lozano dosegel omenjeni zadetek, vsaj dva senzorja zaznala potres, ki je bil po izjavah z inštituta za geološke in atmosferske raziskave sprožen "umetno".