V Rusiji 2018 je bilo kar veliko presenečenj in zanimivih izidov, samo ena tekma se je končala z 0:0, v finalu pa je bilo kar 4:2. Foto: Reuters
V Rusiji 2018 je bilo kar veliko presenečenj in zanimivih izidov, samo ena tekma se je končala z 0:0, v finalu pa je bilo kar 4:2. Foto: Reuters
Nostradamus Prva liga
Vabljeni k napovedovanju izidov Prve lige 2018/19! Foto: MMC RTV SLO

Priljubljena aplikacija Nostradamus se je vrnila v "mundialski" preobleki, tokrat v sodelovanju z Big Bangom, ki je prispeval tri privlačne nagrade. Po 64 tekmah v Rusiji se je razpletel boj za vrh, peterica napovedovalcev je presegla magično mejo 100 točk, prva trojica pa je bila korak pred vsemi.

Uporabnik "stave" je sam poklical v uredništvo MMC-ja, a kljub navdušenju nad zmago Ptujčan ni hotel izdati recepta za uspeh, razen tega, da se lahko MMC-jevi uporabniki z njim pomerijo v novi sezoni Nostradamusa za Prvo ligo 2018/19.

Nagrade:
1. nagrada: Zvočna postaja BOOMBOX JBL v vrednosti 500 evrov – prejme uporabnik "stave" (111 točk)

2. nagrada: Zvočna postaja XTREME v vrednosti 300 evrov – prejme uporabnik "blaz_kovac" (108 točk)

3. nagrada: Sistem za domači kino SB150/230 SOUNDBAR JBL v vrednosti 200 evrov – prejme uporabnik "urosg" (106 točk)

Še enkrat hvala vsem za sodelovanje, zdaj pa lahko že oddate napovedi za tekme Prve lige. Državno nogometno prvenstvo Slovenije se namreč začenja že v petek s tekmo Aluminij – Celje (ob 18.00 v Kidričevem). Tudi za slovenskega Nostradamusa bomo pripravili nagrade, ki jih bomo razkrili z začetkom Prve lige.


Potrebna le registracija

Če še nimate uporabniškega imena na www.rtvslo.si, se morate za sodelovanje le brezplačno registrirati (TUKAJ), nato pa lahko izid posamezne tekme napoveste do njenega začetka. Natančno napovedan izid vam prinese tri točke. Če ste pravilno napovedali tip in število zadetkov ene ekipe, dobite dve točki. Pravilno napovedani tip vam prinese eno točko. V izločilnih dvobojih se točke štejejo dvojno.