Na dvorišče družinske hiše v naselju Konik v Podgorici, kjer živi uslužbenec policije, sta bili davi odvrženi dve bombi, od katerih je ena eksplodirala, so sporočili s črnogorske policijske uprave. Sledila je policijska preiskava, med katero so našli dva osumljenca. Med poskusom aretacije je ena oseba streljala na policiste.

"Policija je identificirala dva osumljenca, od katerih je eden streljal v smeri policistov, nato pa uporabila strelno orožje, pri čemer je bil F.K. huje ranjen in so ga prepeljali v klinični center Črne gore. Umrl je za posledicami poškodb," je sporočila črnogorska policija in navedla, da so drugega osumljenca aretirali.

Gre za nov strelski incident, potem ko je sredi avgusta je na Cetinju moški po družinskem prepiru v strelskem pohodu ubil svoje najemnike, ženo in njena dva otroka, nato pa nadaljeval s streljanjem na sosede in pripadnike policije.

Po tem dogodku je bila črnogorska policija v javnosti deležna očitkov, da ni uspela nevtralizirati napadalca. Tega naj bi po nekaterih navedbah ubil someščan. Skoraj dva meseca po dogodku policija uradnih ugotovitev preiskave še vedno ni objavila, tako da še vedno ni znano, kdo je ubil napadalca.