Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Avtomobilnost - Arhiv

Klasika, ki izstopa z obliko in počutjem v kabini

Avtomobilnost Klasika, ki izstopa z obliko in počutjem v kabini

Mazda je pri snovanju CX-5 ubrala povsem svojo smer, tudi oblikovno. Uspešno glede na to, da smo bili tudi po štirih letih in kopici novejših tekmecev znova deležni izjemno pozitivnih komentarjev. Za uspešnost pa potrebujemo tudi dobro tehniko.

Volkswagen posega z elektriko po najbolj priljubljenem razredu

Avtomobilnost Volkswagen posega z elektriko po najbolj priljubljenem razredu

Volkswagen je v Slovenijo pripeljal drugi model družine ID. Po ID.3, ki nastopa v golfovem razredu, je ID.4 po velikosti podoben tiguanu. A le po velikosti. Kabina po prostornosti seže razred višje.

Avto, ki se zlepa ne ustavi na bencinski črpalki

Avtomobilnost Avto, ki se zlepa ne ustavi na bencinski črpalki

Razred E je eden od zaščitnih znakov znamke Mercedes-Benz. Že desetletja. V novi generaciji z obliko ne sili v ospredje, a vseeno kaže velik napredek, tako kot v udobju, po katerem je znan. Blesti pa predvsem po tehnološki plati.

Za volanom najzmogljivejšega serijskega peugeota

Avtomobilnost Za volanom najzmogljivejšega serijskega peugeota

Športni avtomobili doživljajo novo pomlad. Tokrat z uporabo baterij in električnih motorjev. Peugeot, ki se lahko pohvali z bogato zgodovino dirkanja na vseh ravneh, je v Slovenijo pripeljal hibrida, ki je hkrati najmočnejši serijski avto znamke.

Vpliv na vožnjo: 20 let star avtomobil proti novemu

Avtomobilnost Vpliv na vožnjo: 20 let star avtomobil proti novemu

V Avtomobilnosti smo se z eksperimentom lotili problematike počasnejše vožnje. Na varno in hitrejšo vožnjo lahko vplivata tudi naprednost in starost vozila. Primerjali smo 20 let starega audija s povsem novim.

Test avtomobila, ki je svet avtomobilizma obrnil na glavo

Avtomobilnost Test avtomobila, ki je svet avtomobilizma obrnil na glavo

Vozili smo revolucionarno vozilo, tudi za proizvajalca Teslo. Teslin model 3 je avto, ki je, še preden je sploh zapeljal v proizvodnjo, svet obrnil na glavo. Vplačila in naročila so deževala, čeprav kupci sploh niso vedeli, kdaj bodo dobili avtomobil.

Avtomobil za otroke

Avtomobilnost Avtomobil za otroke

Kaj je po našem mnenju v Avtomobilnosti glavna prednost VW caddyja? Med drugim to, da je to avtomobil za otroke. Sliši se, kot da gre za igračo. A prav otroci so pri ocenjevanju avtomobilov pogosto veliki kritiki.

Toyota highlander in hilux: zanimiva tudi za Slovenijo?

Avtomobilnost Toyota highlander in hilux: zanimiva tudi za Slovenijo?

Toyotin veliki SUV highlander in poltovornjak hilux sta zapeljala na slovenske ceste in gozdove. Zanimiva sta za Evropo, pa sta zanimiva tudi za Slovenijo? Preizkus je potekal na vojaškem poligonu v Pivki.

Prve vožnje po dolgi zimi, ko

Največ nesreč konec tedna Prve vožnje po dolgi zimi, ko "čustva po navadi premagajo razum"

Asfalt je še mrzel, pesek je še na cesti, drugi vozniki jih še ne pričakujejo, toda z eno nogo so že čez motor in v škornju - motoristi se vračajo na slovenske ceste.

Navadite se, z avtomobilom se bomo pogovarjali

Avtomobilnost Navadite se, z avtomobilom se bomo pogovarjali

Če smo pred leti vrteli gumbe na radijskem sprejemniku, se danes dotikamo zaslonov, ali pa z zamahom roke uravnavamo temperaturo. Vse pomembnejše pa postaja glasovno upravljanje.

Avto z enim najbolj inovativnih kokpitov na trgu

Avtomobilnost Avto z enim najbolj inovativnih kokpitov na trgu

Peugeot je na začetku leta v Slovenijo pripeljal svojo prenovljeno uspešnico 3008. Glede na rezultate predhodnika niso bistveno spreminjali njegovega glavnega aduta - oblike. Je pa veliko novega gledano s tehnološkega vidika.

Asistenčni sistemi – nekoč, danes, jutri

Avtomobilnost Asistenčni sistemi – nekoč, danes, jutri

Ne samo, da asistenčni sistemi pripomorejo k udobnejši in privlačnejši vožnji, ampak izboljšajo tudi varnost. Naprave v avtu so, pa jih uporabljamo?

Žarometi mercedesa S na tla rišejo pot

Avtomobilnost Žarometi mercedesa S na tla rišejo pot

V Slovenijo je uradno zapeljala nova generacija Mercedes-Benzove najrazkošnejše limuzine razred S. Uvaja tehnologije, ki bodo v prihodnjih letih postale del vseh serijskih mercedesov, tudi tretjo stopnjo samodejne vožnje.

Asfalt še ni ogret, policisti opozarjajo tudi na hitrost in vidnost

Začetek motoristične sezone Asfalt še ni ogret, policisti opozarjajo tudi na hitrost in vidnost

Lepše vreme in višje temperature na ceste privabijo motoriste. A ob ustrezni motoristični opremi, ki naj bo čim bolj vidna, morajo vozniki poskrbeti tudi za psihofizično pripravo ter brezhibnost motornega kolesa.

Blagi hibrid fieste dobra zamenjava tudi za upokojenega dizla

Avtomobilnost Blagi hibrid fieste dobra zamenjava tudi za upokojenega dizla

Ford fiesta se je za vedno poslovila od dizla. Z "mikrohibridom" oziroma blagim hibridom želijo pri Fordu nadomestiti tudi prednosti, ki jih je prinašala dizelska fiesta. A prednosti so še drugje.

Hyundai se je naučil ustreči evropskemu kupcu

Avtomobilnost Hyundai se je naučil ustreči evropskemu kupcu

Preizkusili smo tretjo generacijo Hyundaievega mestnega modela i20, ki je povsem nekaj drugega, kar smo poznali do zdaj. Korejci so se dokončno naučili, da morajo evropskemu kupcu ponuditi bistveno več kot domačemu.

C3 stavi na barvitost

Avtomobilnost C3 stavi na barvitost

Z malim citroënom C3 se ne boste izgubili v sivini množice. Adut številka ena so barve. In zato bo C3 izbirčne pri videzu vozila uspelo prepričati, manj pa po drugi strani tiste, ki iščete moderno tehniko.

Prepoved prehitevanja tovornjakov: strah je bil odveč

Avtomobilnost Prepoved prehitevanja tovornjakov: strah je bil odveč

Veliko zanimanja javnosti je na začetku leta požela novica o širši prepovedi prehitevanja težkih tovornih vozil med Šentiljem in Koprom. Ob pomoči DARS-a smo v Avtomobilnosti pogledali, kako se dolgo pričakovana novost prijema v praksi.

Musk proti kitajski vojski:

ZDA Musk proti kitajski vojski: "Tesla niso vohunska vozila"

Elon Musk je zanikal navedbe kitajske vojske, da so vozila Tesle vohunska, zaradi česar so jih tudi prepovedali v svoji infrastrukturi. "Če bi bilo tako, bi podjetje že zaprli," je komentiral navedbe vojske eden najbogatejših Zemljanov.

Drugačen z razlogom

Avtomobilnost Drugačen z razlogom

Mercedes GLA je sicer zadnji prenovljeni predstavnik Daimlerjevega kompaktnega razreda, ki ga je leta 1997 zastavil mercedes-benz razred A prve generacije. V primerjavi s prvo generacijo je drugačen, z razlogom.

Stran 1 od 358
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov