Trije člani skupine Caught in the Act se vračajo na odre. Foto: EPA
Trije člani skupine Caught in the Act se vračajo na odre. Foto: EPA
false
Vedno glasnejše pa so govorice o turneji Spice Girls. Foto: Reuters

Bastiaan Ragas, Lee Baxter in Eloy de Jong se brez četrtega člana - Benjamina Boycea vračajo med svoje oboževalce že za silvestrovo, ko bodo nastopili pred Brandenburškimi vrati. To pa je le napoved turneje, na katero se bodo podali naslednje leto. Toda le trije izmed njih. "Na žalost, Benjamin se je odločil, da ne bo sodeloval. Spoštujemo njegovo odločitev in mu želimo vse dobro pri nadaljnjih projektih," so po poročanju nemškega RTL-a zapisali člani skupine.

Nekdaj zelo popularni Caught in the Act je leta 1993 ustanovil producent Cees Van Leeuwen. V času delovanja so izdali štiri albume, ki so se prodajali v milijonskih nakladah, a kljub temu so fantje kmalu po razpadu zelo hitro izginili iz glasbenega sveta.

Že vse leto pa se pojavljajo govorice, da se naslednje leto na odre vračajo Spice Girls. "Dvajseto obletnico praznujemo in nevljudno bi bilo, če je ne bi praznovale. Zato se bo - če bo šlo vse po sreči - zgodilo nekaj čudovitega kaj kmalu," je namignila v zadnjem intervjuju Mel B. Toda več podrobnosti ni hotela izdati.

Namigovanja so prišla le nekaj dni po tem, ko so se britanski mediji razpisali, da je združitev pod vprašanjem, saj se Mel B, Mel C, Emmi Button, Geri Halliwell naj ne bi pridružila Victoria Beckham. Spice Girls so nazadnje stale skupaj na odru leta 2012, ko so nastopile na slovesnosti ob odprtju olimpijskih iger v Londonu.