Adele – glavna zvezda podelitve. Foto: Reuters
Adele – glavna zvezda podelitve. Foto: Reuters

Moški v občinstvu je namreč navdušeno pel, potem pa mu je neka druga oboževalka, ki je sedela za njim, povedala, naj se usede, ker moti druge pri uživanju v koncertu. Sledil je še obisk varnostnika. Adele je to opazila, prenehala peti in dejala: "Pusti ga pri miru."

Oboževalec je dogajanje tudi posnel, pozneje pa ga je objavil na TikToku. Najprej ga je okarala oboževalka, ko je na ves glas z Adele prepeval pesem I Drink Wine: "Poglej za seboj, vsi so jezni." Oboževalec se je nato usedel, a ko se je pesem končala, je Adele dejala občinstvu: "Lahko vstanete."

adele sticks up for bothered fan (with subtitles) || the man being bothered was @juanp_lastra || weekend 24 - weekends with adele #adele30 #adele25 #adele21 #adele19 #adele #adele #adeleadkins #adelelaurieblueadkins #adelefans #adelefan #daydreamers #daydreamer #adelesongs #adelesong #songs #song #foryoupage #fypage #foryou #4up #fyp #trending #xyzbca #omgpage #viral #edit #weekendswithadele @Adele Access

Svojega navdušenja preprosto ni več mogel zadržati med naslednjo skladbo, zato je do njega pristopil zaposleni in njemu je moral oboževalec zagotoviti, da bo ostal miren. Adele je prekinila pesem in rekla: "Zakaj ga motite, ga lahko, prosim, pustite pri miru? Ne bodo vas več motili ... uživajte v predstavi." Varnostnikom in vsem v dvorani je dala vedeti, da nikomur ni treba sedeti.

Pevka je nato prosila svojo skupino, naj začne znova, občinstvu pa dejala: "Opravičujem se, fanta so varnostniki motili celoten koncert zaradi ljudi, ki so sedeli za njim. Tukaj je, da se zabava, vsi ste tukaj, da se zabavate."

Pozneje je oboževalec posnetek objavil na TikToku in napisal: "Adele, hvala ti za to nepozabno noč in za to, da si se postavila zame. Tvoj koncert sem lahko doživel takšnega, kot bi moral biti. Še vedno ne morem doumeti, da sem bil v isti dvorani kot Adele, pel vse pesmi z njo, ona pa je celo ustavila predstavo, da bi me branila. Nisem pričakoval, da bodo vsi za mano jezni name, ker sem hotel stoje peti z njo, ampak ni mi bilo mar za to, kaj mi je kdo govoril."