Beyoncejin osmi studijski album, drugi v načrtovani trilogiji, ki se je začela z njeno ploščo Renaissance iz leta 2022, je povzročil veliko zmede in jeze med oboževalci.

Ti so sporočili, da na vinilnih ploščah manjka pet pesmi: Flamenco, Oh Louisiana, The Linda Martell Show, Spaghetti in Ya Ya.

Ni jasno, ali skladbe manjkajo na vseh vinilnih ploščah.

V nedeljo je bila objava za uradno spletno trgovino Beyonce na Instagramu preplavljena z razočaranimi komentatorji, ki so jo pozivali, naj pevkina ekipa odpravi napako. Številni so zahtevali popuste ali vračilo denarja za vinilno izdajo v vrednosti 40 ameriških dolarjev.

Variety je poročal, da so oboževalci, ki so se pritožili neposredno prodajalcu albuma, prejeli samodejni odgovor, da bodo na njihova vprašanja odgovorili v treh do štirih dneh zaradi "večjega števila e-poštnih sporočil kot običajno".

Številni so špekulirali, da je Beyonce še naprej spreminjala in dodajala pesmi pozno v procesu in da vinilna izdaja – ki bi bila po BBC-ju omejena z dolgim ​​rokom priprave od "desetih tednov do šestih mesecev" – vsebuje prejšnjo različico albuma.

Oboževalci so poročali tudi, da na zgoščenkah manjkajo štiri skladbe.