Axl Rose ima poleg združitve Guns N' Roses v načrtu tudi začasno zasesti mesto frontmana skupine AC/DC, poročajo tuji mediji. Foto: EPA
Axl Rose ima poleg združitve Guns N' Roses v načrtu tudi začasno zasesti mesto frontmana skupine AC/DC, poročajo tuji mediji. Foto: EPA
AC/DC
Na turnejo se naj bi se podali z Axlom Rosom. Foto: Reuters

Skupina AC/DC je bila na začetku meseca prisiljena prekiniti ameriško turnejo zaradi težav 68-letnega pevca Briana Johnsona s sluhom - Johnsonu je zdravnik zabičal, da lahko popolnoma izgubi sluh, če bo še naprej nastopal. Veterani so napovedali, da bodo skušali turnejo izpeljati do konca z gostujočim pevcem, to pa naj bi postal nihče drug kot Axl Rose.

Jason Bailey, radijski voditelj iz Atlante, kjer so AC/DC prekinili aktualno turnejo, je v svoji oddaji na radijski postaji WNNX povedal, da je v mestu zasledil Axla Rosa. Po njegovih informacijah že vadi s skupino in naj bi kot frontman nastopil na preostalih desetih koncertih zasedbe.

Predstavniki zasedbe AC/DC novice zadeve niso niti zanikali niti potrdili, povedali so le, da za zdaj nimajo nič uradnega za sporočiti. Predstavnik Axla Rosa za zdaj še ni podal svojega komentarja glede zadeve.

Guns N'Roses na Coachelli
Sicer pa se oboževalci veselijo ponovne združitve zasedbe Guns N' Roses, ki je na čelu z Axlom Rosom po izidu albuma Appetite for Destruction leta 1987 dosegla svetovno, a kratkotrajno slavo.

Skupina se bo v izvirni zasedbi prvič po letu 1993 ponovno zbrala prihodnji mesec za nastop na festivalu Coachella, napovedanih pa je še nekaj koncertnih datumov.