Grohl in deklica sta se med drugim dogovorila tudi, da skupaj napišeta pesem.

Nandi Bushell je dejala, da je bil videoklic z Grohlom "epski". Grohl se je nad čudežno bobnarko navdušil že pred časom. Sprva ga je izzvala na bobnarski dvoboj po Instagramu, nato pa je zanjo napisal še skladbo. Njuna srečanja prek družbenih omrežjih je deklica nadgradila še z objavo skladbe Rock And Grohl, The Epic Battle.

Med ponedeljkovim 40-minutnim videoklicem je Grohl dejal Nandi: "Počutim se, kot bi srečal Beatla." Nato pa jo je vprašal, ali bi nastopila s skupino Foo Fighters, prvič ko bo skupina spet lahko obiskala Veliko Britanijo, in z njimi "jamala" na odru. Deklica je odvrnila: "Definitivno, stoodstotno." Nato pa je priznani glasbenik in nekdanji član Nirvane odvrnil, da sta dogovorjena, a da bo nastopila na koncu koncerta, saj bo "prva zvezda".

Grohl je deklici, ki bobne igra od petega leta ‒ poleg tega igra tudi na bas, kitaro in klavir ‒ med pogovorom priznal, da je bil pred njunim prvim srečanjem v živo nekoliko nervozen. Ona je medtem zvezdniku mirno odvrnila, da ni bila pred srečanjem prav nič nervozna, saj da se je treba zadevam prepustiti in jih preprosto narediti.

Nandi Bushell je igrala bobne tudi z Lennyjem Kravitzem in nastopila v šovu Ellen DeGeneres.