"Za zdaj imam devet skladb, ki so mi všeč, a vse to se bi lahko spremenilo že jutri, če bi mi uspelo napisati devet novih, ki bi jih nadomestile." Foto: Reuters

"Grobo sem že začrtal, kaj si želim," je pojasnil. "Za zdaj imam devet skladb, ki so mi všeč, a vse to bi se lahko spremenilo že jutri, če bi mi uspelo napisati devet novih, ki bi jih nadomestile."

Čeprav glasbeniku uspe razprodati vse možne stadione po svetu že s tem, da na odru stoji popolnoma sam, razmišlja, da bi v prihodnosti začel koncertirati v družbi celotne skupine. "Zdi se mi, da bo 'looper' vedno z menoj, a vseeno bi okrog tega zgradil še celotno skupino."

Trenutno bi to realiziral s tem, da bi koncerte začel graditi na malenkost drugačen način – "dve skladbi bi odigral s celotno zasedbo, potem eno samostojno zgolj s kitaro". S tem želi koncerte narediti predvsem bolj dinamične. "Veliko stvari se bo spremenilo, a od tega nas še vedno loči več let. Najprej si želim vse možne stadione odigrati s kitaro in 'looperjem', ko mi bo to uspelo, bo na vrsto prišla še skupina."

Njegov najnovejši videospot za singel Perfect s plošče ÷ (Divide) si lahko ogledate spodaj.