Nace in David poudarjata, da si za enkrat želita s skupino nabrati čim več koncertne kilometrine. Foto: MMC RTV SLO/Sandi Fišer
Nace in David poudarjata, da si za enkrat želita s skupino nabrati čim več koncertne kilometrine. Foto: MMC RTV SLO/Sandi Fišer

Skupino sestavljajo štirje člani, ki so se kalili že v drugih projektih, vendar jih je skupno navdušenje do malo drugačne glasbe povezalo. Timotej Stanojević (bobni), Goran Bijelić (baskitara), Nace Kušer (sint) in David Ivanetič (efekti). "Del benda je bolj akustično naravnan, drugi, ki ga predstavljava midva, pa je bolj elektronsko," je za MMC razložil David.

Člani skupine zase trdijo, da prihajajo iz zelo različnih okolij, zato tudi poslušajo vse, od metala do rapa do popa, do housa, do elektronike. "Morda ravno to, ker smo vsi prihajamo iz različnih okolij, se to zlije v en produkt, ki ga imamo tam," je dodal David.

Skupina deluje dobro leto dni. "V začetku je vedno malo težko. Težko je priti do nastopov. Nisi namreč uveljavljen. S časom se razviješ in upamo, da bo vedno lažje. Za zdaj smo na dobri poti," je bil mnenja Nace.

Svoj pohod na glasbeno prizorišče je skupina začela v lokalnih klubih. "Nekako smo rekli, da bomo začeli v Novem mestu, da se najprej predstavimo v lokalnem okolju. Da nas spoznajo, da se mi pokažemo. Imamo še nekaj projektov, ki se bodo dogajali v Ljubljani. Od tam pa ciljamo na naslednje kraje," je razkril načrte David.

Na festivalu MARS bodo 26. maja nastopili Arhibald Arhibaldovich, TBF, Rotor, Darkwood Dub in Moby

Skupina, ki je nastopila na finalnem izboru mladih skupin, ki so se bojevale za nastop na letošnjem festivalu Mars (zmagalci in nastopajoči na letošnjem Marsu so postali člani zasedbe Arhibald Arhibaldovich), je zdaj osredotočena na nastope. "Exit nam je tako najbližji cilj, na katerem bi se radi preizkusili v prihodnosti," je še zaupal Nace.