"Mislim, da bom s to pesmijo naredila res nekaj nepričakovanega, kar se mene tiče," je v spletni oddaji #Ema povedala Raiven in dodala: "Zato je tudi naslov napisan z velikimi črkami, ker označuje moje novo poglavje."

Raiven - KAOS

GLASBA: Raiven, July Jones, Lazy Joe, Peter Khoo

BESEDILO: Raiven, July Jones, Alba

ARANŽMA: Lazy Joe, Peter Khoo, Raiven, July Jones

Na izboru Ema se je prvič predstavila leta 2016 s pesmijo Črno bel in v superfinalu le za 127 glasov ostala brez vozovnice na izbor za Pesem Evrovizije v Stockholmu. Na Emo se je vrnila naslednje leto in s pesmijo Zažarim končala na tretjem mestu, lani pa se je ob boku Vida Valiča predstavila v vlogi voditeljice. Preizkusila pa se je tudi v vlogi predsednice slovenske strokovne žirije, ki je odločala o zmagovalcu 63. izbora za pesem Evrovizije.

Raiven se vrača na izbor Ema. Foto: David Lotrič Banović
Raiven se vrača na izbor Ema. Foto: David Lotrič Banović

Za njo je sicer pestro leto 2018. Diplomirala je na Akademiji za glasbo (smer solopetje), igrala v predstavi Trojanke v izvedbi SNG-ja Nova Gorica, na koncertnih odrih predstavljala skladbe z albuma Magenta, za katerega je tudi prejela nagrado zlata piščal za album leta 2017. V drugi polovici leta je v londonskih studiih ustvarjala skladbe za prihajajoči EP.

Spodaj si lahko pogledate gostovanje Raiven v spletni oddaji #EMA, v katerih boste lahko spoznali vseh 10 izvajalcev.

#EMA: Raiven