Maraaya suvereno na drugi vaji. Foto: Andres Putting/EBU
Maraaya suvereno na drugi vaji. Foto: Andres Putting/EBU
Priročniki za predstavnike sedme sile. Foto: MMC RTV SLO/Klavdija Kopina

Priprave na evrovizijski polfinale, ko se bo Slovenija 21. maja podala v boj za finalno vstopnico, se vsak dan bolj "zaostrujejo". Današnji dan so vadili udeleženci drugega predizbora, med njimi tudi Slovenija.

Slovenski evrovizijski predstavnik je še drugo preizkušnjo opravil odlično – na oder je ekipa stopila pet minut pred 19. uro, kot so zapisali na uradni spletni strani tekmovanja, pa je ekipi na odru uspelo ustvariti super vzdušje, kjer je v ospredju Marjetkin posebni glas in njena obrazna mimika. Pa tudi slušalk niso pozabili omeniti, saj so postale zaščitni znak slovenskega predstavnika. Edina sprememba je bila obleka violinistke Lare Balodis Slekovec, in to obleko bo tudi nosila v drugem predizboru.

V nedeljo, 17. maja, boste lahko samo na MMC TV od 18.00 do 20.30 spremljali prenos odprtja evrovizijske vasi na Dunaju!

Maraaya sta v dvorano Stadthalle prišla z "okrepitvami" – dvema priročnikoma, ki jih bodo prejeli predstavniki sedme sile. Tudi po drugi vaji sledijo intervjuji, več o drugi vaji Maraaye pa si boste lahko prebrali jutri.

Maraayo poleg pevskih vaj ta konec tedna čaka tudi nekaj slovesnejših dogodkov – obisk koncerta Opera Meets Pop v dunajski operi, kjer bo nastopila tudi Conchita Wurst, in sprehod po rdeči preprogi na odprtju Evrovizije.

Fotoutrinke z druge vaje (foto: Andres Putting/EBU) si lahko pogledate spodaj.