Predsednik uprave Luke Koper Gašpar Gašpar Mišič se je Tinkari in njeni ekipi pridružil med snemanjem videospota. Foto: Facebook Tinkare Kovač
Predsednik uprave Luke Koper Gašpar Gašpar Mišič se je Tinkari in njeni ekipi pridružil med snemanjem videospota. Foto: Facebook Tinkare Kovač
Snemanje videospota
Fotografija s snemanja videospota. Foto: Facebook Tinkare Kovač

Primorko in njeno ekipo sta med snemanjem uradnega videospota za pesem Spet/Round and Round, s katero se bo maja predstavljala na evrovizijskem odru v Köbenhavnu, namreč obiskala koprski župan Boris Popovič in predsednik uprave Luke Koper Gašpar Gašpar Mišič.

Kot je videti na fotografiji, ki jo je Tinkara delila na svojem profilu na Facebooku, predsednik uprave koprskega pristanišča ni le stal križem rok, ampak je poprijel za bobnarske palice. Ali se bo pojavil tudi v videospotu, boste lahko izvedeli v prihodnjih tednih, saj Tinkara obljublja, da ga bomo lahko videli kmalu.

Videospot so sicer snemali prav v Luki Koper, glasbenica pa je ob fotografiji s snemanja zapisala še: "Lep pozdrav s snemanja videospota ... lep dan, sonce, morje in nasmeh na obrazu! Vse to želim tudi vam!"

Prvi video že dan po zmagi
Tinkara je sicer že dan po zmagi na Emi posnela priložnostni video, s katerim se predstavlja evrovizijskemu občinstvu, pred nekaj tedni pa je skupaj z gostitelji, ekipo danske nacionalne televizije, v Narodni univerzitetni knjižnici v Ljubljani posnela tudi evrovizijsko predstavitveno razglednico, ki jo boste premierno videli v evrovizijskem prenosu tik pred Tinkarinim nastopom v četrtek, 8. maja, ko bo nastopila v drugi polovici drugega predizbora.

Spodaj si lahko ogledate prvi videospot, drugi pa prihaja, kot obljublja Tinkara, kmalu.