Ob letošnjem finalu Eme MMC za vas pripravlja prav poseben prenos, ki ga bosta komentirala Miha Brajnik in Tilen Artač. Foto: MMC/Miloš Ojdanić
Ob letošnjem finalu Eme MMC za vas pripravlja prav poseben prenos, ki ga bosta komentirala Miha Brajnik in Tilen Artač. Foto: MMC/Miloš Ojdanić
miha brajnik, tilen artač
Ob njunem komentiranju si boste lahko ogledali finale Eme na malo drugačen način. Foto: MMC/Miloš Ojdanić

Tilen Artač je slovenski violončelist, imitator, satirik in televizijski voditelj. Poleg kar nekaj uspehov na glasbenem področju je znan po sodelovanju v ekipi Radia Ga Ga, Hri-baru in GodArtu, leta 2012 pa je prejel tudi Ježkovo nagrado. Mihe Brajnika se javnost v zadnjem času spomni predvsem po vlogi v filmu Pr' Hostar. Je pa tudi uspešen voditelj, komik in scenarist, ki se je v zadnjem času podpisal pod kar nekaj projektov slovenskega razvedrilnega programa.

Na RTV Slovenija ju lahko spremljate ob sobotah zvečer v kvizu Kdo bi vedel, kjer poleg Saše Jerkoviča in Matjaža Javšnika sodelujeta v vlogi kapetanov. Kdo bi vedel je zabavna oddaja, kjer o zmagovalcu ne odloča zgolj znanje, temveč veliko vlogo igrajo tudi ugibanje, sklepanje, pogovor in duhovitost.

V petek, 24. februarja, ne zamudite finala Eme 2017 na rtvslo.si:
- od 19.00 do 20.00:
ogrevanje pred prenosom z nastopajočimi v finalu, gosti revijalnega programa in novinarko Klavdijo Kopina;
- od 20.00 do 22.00:
spletni šov s Tilnom Artačem in Miho Brajnikom v družbi vaših komentarjev in tvitov.
V živo na MMC-ju, RTV 4D in na družbenih omrežjih.


Finale letošnje Eme bo potekal 24. februarja ob 20. uri na Gospodarskem razstavišču, poleg že uveljavljenega klasičnega prenosa, ki ga boste lahko spremljali na na 1. programu TV Slovenija, Valu 202, Radiu Koper, Radiu Maribor in RTV 4D, pa MMC pripravlja še nekaj drugačnega, kot ste bili vajeni doslej.

Izbor za Pesem Evrovizije 2017 je mogoče spremljati na MMC-jevem portalu, na Facebooku, Twitterju, Instagramu in kanalu YouTube ter na Snapchatu (EmaEvrovizija).


Miha Brajnik in Tilen Artač se bosta kot stara znanca slovenskega zabavnega prizorišča prelevila v komentatorja, in kot pravi Miha, lahko od prenosa pričakujete "predvsem nestrokovno konkurenčno spremno besedo neuravnovešenih poznavalcev slovenske estradne scene". "Eden izmed naju bo zagotovo buden!" pa je o posebnem MMC-jevem prenosu povedal Tilen Artač.

Z njima smo se pogovarjali pred začetkom izbora in na kratko tudi preizkusili njuno znanje o Emi. Kako sta se odrezala, si lahko ogledate v spodnji infografiki.