Brigita nam je zrecitirala refren tekmovalne skladbe:
Brigita nam je zrecitirala refren tekmovalne skladbe: "Para me, trga me, poka kot po šivih mi srce ..." Foto: MMC RTV SLO
Glasba: Miha Hercog
Besedilo: Saša Lendero
Aranžma: Miha Hercog
Brigita pred Emo

Ali v tretje gre res rado, se bo kmalu na svoji koži prepričala plavolasa pevka. Brigita je namreč že stara znanka Eme - leta 2008 se je povzpela na visoko tretje mesto s skladbo Samara, lani pa se ji je s pesmijo Druga liga uspelo uvrstiti v finale.

Letos se Brigita ni nameravala udeležiti Eme: "Tik pred zdajci, ko sem bila že prepričana, da je rok za oddajo že mimo, sta mi Saša Lendero in Miha Hercog ponudila čudovito pesem, v katero sem se takoj zaljubila."


Kako se bo Brigita oblekla?
Na vprašanje, zakaj se vsako leto znova prijavi na Emo, pa je Brigita odgovorila: "Največji štos je v tem, da sem evrovizijski fan, poleg tega pa je v Sloveniji premalo festivalov. Ema je eden največjih, zato se je rada udeležujem."

Postavna pevka, ki se, kot sama pravi, s športom ukvarja premalo, predvsem pozimi se boji, da ne prehladi grla, nam ni želela odkriti, kakšna bo njena zunanja podoba. Dejala je le, da bo z videzom, za katerega skrbi cela ekipa ljudi, presenetila marsikoga.

"Nisem stroga profesorica"
"Nestroga" profesorica glasbe bo zagotovo dobila kakšen glas od svojih učencev, ki jo včasih razveselijo s kakšnim komentarjem o njeni pevski karieri: "Učenci me gledajo in spremljajo, a vseeno se ne pogovarjamo veliko o tem, saj je klavir na prvem mestu. Tako s starši kot učenci imam prijateljski odnos."

Brigita tokrat ne razmišlja o zmagi, želi si le, da energično in dinamično pesem predstavi v najlepši luči ter da bo Para me všeč občinstvu.

Glasba: Miha Hercog
Besedilo: Saša Lendero
Aranžma: Miha Hercog
Brigita pred Emo