Foto: Reuters
Foto: Reuters

"Taylor Swift: The Eras Tour" bi sprva moral svetovno premiero doživeti danes, a je zaradi izjemnega zanimanja popzvezdnica za nekatere trge projekcije premaknila za en dan vnaprej, prav tako je dodala dodatne projekcije filma za ta konec tedna.

33-letna pevka se je na premieri v Los Angelesu pojavila v dolgi svetlomodri obleki Oscarja de la Rente in pozirala z oboževalci, ki jim je uspelo dobiti sedež v enem od 13 avditorijev v orjaškem nakupovalnem središču v Los Angelesu.

Premiere se je udeležilo tudi kar nekaj zvezdnikov, vključno z Adamom Sandlerjem, Marisko Hargitay, Simujem Liujem in celo Beyoncé, s katero je Taylor pozirala v dvorani.

Pevka se je tudi zahvalila svojim oboževalcem za vso podporo, ki so jo izkazali turneji Eras, s katero je razprodala stadione po vsem svetu. "Vedno sem uživala v tem. Kar ne morem verjeti, da je ustvarjanje glasbe moja kariera. Nikdar v svojem življenju se še nisem tako zabavala, kot sem se ob turneji Eras,” je povedala.

Swift očitno še ne bo nehala rušiti rekordov, saj naj bi tudi njen film podrl vse rekorde za kak koncertni film. Po ocenah Box Office Proja naj bi film samo na otvoritveni konec tedna v blagajne v ZDA in Kanadi prinesel od 105 do 140 milijonov dolarjev.

Po premieri poletela na Kelcejevo tekmo

Swiftova pa ne doživlja uspehov samo v karieri, ampak je tudi sveže zaljubljena, romance z zvezdnikom ameriškega nogometa Travisom Kelcejem pa ne skriva.

Tako je v četrtek, dan po premieri svojega filma, poletela na drug konec ZDA, v Kansas City, kjer je z VIP-tribune v družbi Kelcejeve mame Donne navdušeno navijala za svojega fanta, ki je z ekipo Kansas City Chiefs premagal Denver Broncos.

To je že tretja tekma Chiefsov, ki jo je v zadnjem mesecu dni Taylor v živo spremljala, Kelce pa je dejal, da mu prisotnost popzvezdnice prinaša srečo.