Bruce Willis ustvarja pod umetniškim imenom Bruno. Foto: EPA
Bruce Willis ustvarja pod umetniškim imenom Bruno. Foto: EPA

Seveda pa to ne počno doma pred ogledalom, temveč želijo svoj skriti talent predstaviti širšemu občinstvu. Eni so pri tem bolj, drugi pa manj uspešni. Lindsay Lohan je že posnela album, Paris Hilton pa je že predstavila svoj prvi singel. V zadnjem času sta v glasbene vode zabredli tudi Juliette Lewis s svojo zasedbo Juliette and the Licks ter Scarlett Johansson, ki že nekaj časa snema priredbe skladb slovitega kantavtorja Toma Waitsa.

Pri svojih izletih imajo fantje veliko več uspeha. Zvezdnik iz TV serije Baywatch David Hasselhoff je izjemno cenjen glasbenik predvsem na nemško govorečem tržišču, mnogi ga uvrščajo med največje rock heroje. Tudi šarmantni igralec Jared Leto iz TV serije My So-Called Life in številnih filmov se je resno lotil svoje glasbene kariere, saj je ustanovil rock skupino 30 Seconds To Mars.

Bruce Willis se je z glasbo ukvarjal, še preden je postal filmski igralec. Pod umetniškim imenom Bruno je svojo skupino The Pointer Sisters objavil albuma The Return of Bruno in If It Don't Kill You, It Just Makes You Stronger, njegova priredba skladbe Respect Yourself pa se je uvrstila v sam vrh ameriških glasbenih lestvic. V svet glasbe so pokukali tudi Johnny Depp z zasedbo P, River Phoenix s skupino Aleka's Attic in Keanu Reeves , ki igra bas v zasedbi Dogstar.