Prireditev je bila dobro popestrena s plesalkami go-go in plesalci, ki so v rokah vihteli ognjene palice. Foto: Miha Rekar
Prireditev je bila dobro popestrena s plesalkami go-go in plesalci, ki so v rokah vihteli ognjene palice. Foto: Miha Rekar

Equinox je v eni glasbeni noči poskrbel za združitev dveh slogov elektronske glasbe. Festival so odprli didžeji, ki so se osredotočili na house in trance. Inpetto je zadovoljil tako obiskovalce, ki uživajo v bolj komercialnih ritmih, kot tudi tiste z bolj alternativnim okusom.

Marcu in Dirku Duderstadtu so se za mešalno mizo pridružili še Bart Claessen, Andy Duguid, Muzikjunki, Tempo Giusto, MC Stretch in Dj Avatar. Zabavo je z vokalom popestrila tudi pevka Julie Thompson, bolj pa kot se je večer približeval jutru, trši so postajali ritmi trancea.

Prireditev je tokrat potekala v le eni izmed dvoran gospodarskega razstavišča. Edinstven okrogel oder s stebri, ki je na sredini dvorane, je dopolnil vizualno podobo dogodka. Organizatorji so poskrbeli tudi za voditelja večera, ki je obiskovalce nagovarjal v angleščini, plesalke go-go in plesno animacijo z ognjenimi palicami.

“Enakonočje – popolno ravnovesje med nočjo in dnevom, svetlobo in temo” je ponudilo širok spekter elektronske glasbe. Čeprav so obiskovalci napolnili le dobro polovico dvorane, pa so v elektronskih ritmih vztrajali do poznega jutra.

Foto: Miha Rekar