Armin Van Buuren je navdušil polno ledeno dvorano Tivolija. Foto: MMC RTV SLO
Armin Van Buuren je navdušil polno ledeno dvorano Tivolija. Foto: MMC RTV SLO
Armin Van Buuren
Tivoli v ritmih trancea. Foto: MMC RTV SLO

Van Buuren, ki je pri nas nastopil prvič, se je predstavil s svojim več kot tri ure trajajočim setom, ki je povsem navdušil polno ledeno dvorano. Vzhičeni pa niso bili le obiskovalci, ampak je bil nad številno publiko navdušen tudi Van Buuren sam.

Poleg glasbenih užitkov, za katere je poskrbelo ozvočenje z močjo 200.000 watov, je bil koncert prava paša za uči tudi vizualno, saj se je vrtenje glasbe izvajalo na največji novodobni konstrukciji, imenovani "boombox" - šlo je za 150 kvadratnih metrov velike zaslone v obliki kocke, iz katerih so prihajali vizualni efekti, ki so nekakšna vidna projekcija glasbe, na njeni sredini pa je kraljevala osrednja mešalna miza. Sama konstrukcija je bila široka 16, visoka pa osem metrov in pol.

Ste bili tudi vi na dogodku? Vabljeni k nalaganju vaših fotografij in posnetkov na Moj splet.

Za osrednje plesišče je bila seveda določena sredina dvorane, prav tako pa se je dalo plesati tudi med stoli sedišč, od koder so imeli obiskovalci tudi boljši pogled na osrednji oder.

Ob več kot triurnem setu, ki ga je pripravil Van Buuren, so temperaturo v Hali Tivoli dvigovali še Rank1, Američan Blake Jarell, slovenske barve pa je zastopal Dean Deen.

Svoje slovenske oboževalce je med koncertom fotografiral tudi Van Buuren sam - fotografijo si lahko ogledate na njegovi strani na Twitterju.

Spodaj si lahko ogledate več fotoutrinkov z dogodka in videoposnetke.