Ustvarjalci otroške in mladinske oddaje Izodrom, posebne oddaje v času trenutnih razmer, gledalce nenehno izobražujejo, razveseljujejo z razvedrilnimi prispevki in jim postavljajo zanimive izzive. Najprej so svoj glasbeni izziv izpolnili najmlajši. Na pobudo režiserja Aljaža Bastiča je nastal videospot za skladbo Okronana pesem, priredbo Brž, gor glavo.

Okronana pesem

Po množičnem odzivu, prispelo je približno 100 posnetkov izvirnih nastopov z vseh koncev Slovenije in celo iz Egipta, je podobna naloga čakala še najstnike. Priljubljena skupina Joker Out je priredila besedilo svoje uspešnice Gola in skupaj z Izodromovci ustvarila videospot, ki kljubuje koroni in iz samoizolacije seje pozitivo.

Pod besedilo in glasbo je podpisan Bojan Cvjetičanin, pevec skupine, pri aranžmaju pa so se mu pridružili še preostali člani. Posnetke so zbirali pet dni, končno verzijo videoposnetka pa je pripravila Maja Pavlin.

Skladba je več kot očitno zlezla pod kožo tako voditeljem oddaje Izodrom kot Izodromovcem – peli so, plesali, igrali in bili v svojih posnetkih nadvse izvirni.

Premiera koronaspota z zasedbo Joker Out