Foto: Eurovision.tv
Foto: Eurovision.tv

Glasbeniki so pred kratkim turnejo zaključili z nastopoma v Dublinu, jeseni pa bodo imeli koncerte v več skandinavskih državah, v katerih gredo – podobno kot v Helsinkih – vstopnice za med. Na družbenih omrežjih so njihovi finski oboževalci in oboževalke tarnali nad tem, da so vstopnice pošle tako hitro, več jih je fante iz skupine prosilo, naj priredijo še kakšen koncert ali obstoječe preselijo na lokacije z več prostora.

Kot je sporočila skupina, so na Finskem v osmih minutah prodali 2000 vstopnic, zaradi velikega interesa pa pripravljajo dodaten koncert in nadgrajujejo obstoječe.

Na turneji namreč člani zasedbe Joker Out ne igrajo v velikih arenah, ampak so se osredinili na klube in manjše koncertne dvorane. Zaradi premajhnih zmogljivosti so morali tudi za prihajajoče koncerte v Združenem kraljestvu nekatere dogodke preseliti na večje lokacije.

Priljubljenosti skupine Joker Out na Finskem gotovo botruje tudi "bromanca" Bojana Cvjetićanina in drugouvrščenega na Evroviziji, Finca Käärije, ki sta v dobrih odnosih ostala tudi po tekmovanju.

Sorodna novica Za Joker Out navijali tudi sosedje Let 3, srbski predstavnik in seveda Finec Käärijä

Že po polfinalnem nastopu slovenskih predstavnikov je bilo jasno, za koga navija priljubljeni finski pevec. Podobno simpatičen posnetek, kot so ga po polfinalu objavili Hrvatje Let3, je bil tudi tisti, na katerem finski predstavnik zasanjano strmi v zaslon.

V poletnih mesecih bodo Joker Out nastopali praktično po vsej Sloveniji, spet pa bodo odpotovali tudi v evrovizijsko Veliko Britanijo, kjer jih čakajo koncerti v Manchestru, Liverpoolu, Glasgowu in Londonu, nastopili bodo še v Beogradu, Sarajevu, Varaždinu (predskupina zasedbi Franz Ferdinand), Oslu, Helsinkih in Stockholmu.