Ekscentrični ameriški dvojec MGMT in poštirkani beatle Paul McCartney? Foto:
Ekscentrični ameriški dvojec MGMT in poštirkani beatle Paul McCartney? Foto:

Nekdanji član Beatlov je v intervjuju za spletno stran Zoegriffin.co.uk. namreč razkril svoje občudovanje psihadelične-indie-pop dvojice in dejal, da če bi ga fanta poklicala, bi z veseljem sodeloval z njima.
"Všeč so mi MGMT. Rad bi delal z njima pri kakšnem bolj dancematerialu. A do tega mora priti organsko," je povedal McCartney, ki sicer ne slovi ravno po kakšnem glasbenem eksperimentiranju. Ob tem pa še dodal: "Morali bi se pogovoriti. Jaz jih ne morem poklicati. Če pa me onadva pokličeta, bi ju najprej vprašal, kako sta dobila mojo številko, a bi pristal na sodelovanje." MGMT so zasloveli s komadoma Time to Pretend in Kids.
Čaka na Dylanov klic
McCartney se je v intervjuju razgovoril tudi o mogočem sodelovanju z Bobom Dylanom, o katerem se je v zadnjem času precej govorilo: "Toliko je bilo že napisanega o mojem sodelovanju z Bobom ali pa sodelovanju z Ringom (Starrom, op. a.) in Bobom."
"A to se za zdaj še ne bo zgodilo. Nismo niti približno blizu temu. Res sem rekel, da si želim delati z Bobom, a to je bilo že pred sto leti in on me ni nič poklical. Jaz pa ga ne morem kontaktirati, to preprosto ni kul," je dodal glasbeni veteran, ki ima očitno velike težave klicati ljudi. Za konec intervjuja pa je v šali še zarapal: "Hey Bob, what's happening? Where's the party?" ("Hej, Bob, kva dogaja? Kje se dogaja?")
Nekako se nam zdi, da to Boba ne bo prepričalo.
V spodnjem videu MGMT-jeva uspešnica Time to Pretend.
K. S.