Vstopnice za koncertno turnejo Jennifer Lopez se slabo prodajajo. Foto: AP
Vstopnice za koncertno turnejo Jennifer Lopez se slabo prodajajo. Foto: AP

Kot je povedal vir za New York Post, bi morala 54-letna Jennifer Lopez za vsak nastop prejeti milijon dolarjev, predvidenih pa je 90 datumov za leto 2025.

"MGM pozorno spremlja, kaj se dogaja na njeni turneji, na kateri ji ne gre dobro. Zelo so živčni," je povedal vir, seznanjen z razmerami. "Precej redko se zgodi, da bi imel ustvarjalec neuspešno koncertno turnejo, po njej pa bi dobil gostovanje v Vegasu.”

Vir zato meni, da bi bilo za MGM bolje, da bi pevka prejela 600.000–650.000 dolarjev za gostovanje v Las Vegasu in da bi imela manj nastopov. Po navedbah drugega vira pa uradno dogovor z MGM-om še ni podpisan, pogovori pa naj bi se "nadaljevali".

To ne bi bilo prvo gostovanje JLo v Vegasu, kjer je imela več uspešnih nastopov na odrih Planet Hollywooda leta 2016. Pevka se trenutno pripravlja na turnejo z največjimi uspešnicami z naslovom This Is Me … Live, ki bi se morala začeti junija.

Naslov ameriške turneje je bil prejšnji mesec skrivnostno spremenjen. Sprva je bil namreč oglaševan kot This Is Me … Now, po pevkinem zadnjem albumu, v katerem opeva obujeno romanco z Benom Affleckom.

A dvoletni zakon pevke in igralca se je v zadnjih tednih znašel v velikih težavah, 51-letni oskarjevec naj bi se celo odselil iz skupnega domovanja.

Slab debi albuma

Da JLo s turnejo ne gre vse po načrtih, se je govorilo že marca, ko je brez pojasnila odpovedala sedem koncertov na prihajajoči ameriški turneji, napovedanih za obdobje med 20. in 31. avgustom.

Precej pod pričakovanji se je odrezal tudi njen album, ki je na Billboardovi lestvici debitiral šele na 38. mestu.

Več uspeha je diva požela s svojim zadnjim Netflixovim filmom Atlas, ki se je ta konec tedna ob premieri zavihtel na prva mesta v 55 državah.

Jennifer Lopez je letos namignila, da razmišlja o slovesu od glasbenega sveta. "V bistvu ne vem, ali bom po tem albumu še posnela kakšnega," je povedala februarja za Entertainment Tonight. Ob tem je dodala, da se z zadnjim albumom počuti resnično izpopolnjeno in da meni, da bi lahko postal kulten.