Buble med februarskim nastopom v Lizboni. Foto: EPA
Buble med februarskim nastopom v Lizboni. Foto: EPA
Il Divo
Za zdaj se nam obeta zanimiva koncertna jesen. Foto: EPA

Vstopnice bodo v prodaji od petka, ko bo znana tudi njihova cena. Na Bubléjevi spletni strani sicer ljubljanskega datuma še ni vpisanega, so pa našteta druga mesta na njegovi svetovni turneji - 2. novembra bo pel v Budimpešti, 4. v Krakovu, 5. na Dunaju, dan zatem pa tudi v Zagrebu. Blizu nam bo tudi 12. novembra, ko bo nastopal v Münchnu.

Kanadski pevec, pisec glasbe in igralec trenutno igra v Avstraliji, svojo dolgo turnejo pa bo zaključil konec leta s koncertom v Londonu.

Pesmi, ki gredo v uho
38-letni Michael Bublé se lahko pohvali že s štirimi grammyji in več drugimi nagradami. Iz anonimnosti se je prebil z albumom It's Time leta 2005, dve leti kasneje pa je njegov novi izdelek, Call Me, že osvajal svetovne lestvice. Prvi singel s tega albuma, ki je še vedno ena največjih njegovih uspešnic, ima naslov Everything, veliko so se vrtele tudi skladbe Lost, It Had Better Be Tonight in Comin' Home Baby.

Leta 2009 je izdal album Crazy Love, s katerega so se najbolj "prijele" pesmi Haven't Met You Yet in Hold On. Po božičnem albumu Christmas je lani na prodajne police prišel še album To Be Loved, s katerega je najprej ponudil v poslušanje pesem It's a Beautiful Day. Prav ta album tudi predstavlja na svetovni turneji.

Za vse ljubitelje v pop preoblečenih klasičnih pesmi pa še tole: 26. 9. se bo v Ljubljani ponovno ustavila zasedba Il Divo.