Takrat 16-letna Britney je kot dijakinja prepevala o nekdanjem fantu. Foto: Youtube
Takrat 16-letna Britney je kot dijakinja prepevala o nekdanjem fantu. Foto: Youtube

Pevka je nadaljevala: "Od takrat se je zgodilo veliko. Svojim oboževalcem, ki so bili z menoj od samega začetka, se želim za vso podporo zahvaliti iz srca."

Težko je verjeti, da je od poplesavanja Britney z dvema čopkoma, v rdeči trenirki in rumenem topu v šolski telovadnici minilo že toliko časa, a je res. 23. oktobra sta minili dve desetletji, odkar je premiero doživel Britneyjin videospot za omenjeno pesem, ki je postala njena prva svetovna uspešnica. Singel je bil prodan v desetih milijonih izvodov in se znašel na samem vrhu praktično vseh glasbenih lestvic, videospot pa je pogosto uvrščen tudi na seznamih najboljših videoizdelkov 90. let.

Leta 1998 je bila Britney povsod, postala je popprinceska. Nato je posnela še dva albuma, Britney (2001) in In the Zone (2003) ter se pojavila v filmu Več kot dekle (Crossroads). Sledila so leta majhnih in večjih incidentov, ki so vrhunec doživela leta 2007 z njenim živčnim zlomom, ki se je zgodil na očeh medijev. S petim studijskim albumom Blackout, ki med kritiki velja za njen najboljši izdelek, se je vrnila leta 2007, sledili so še štirje.

Čeprav je zadnji singel izdala leta 2016, ji glasbena kariera znova cveti, saj se je zadnji dve leti ustalila v Las Vegasu, kjer je s hotelom Planet Hollywood podpisala štiriletno pogodbo o nastopanju.