Foto: Reuters
Foto: Reuters

To je verjetno ena najtežjih stvari, ki sem jih moral povedati svojim zvestim oboževalcem," je Ozzy Osbourne na družbenih omrežjih nagovoril svoje oboževalce. Spomnil je, da si je pred štirimi leti v hudi nesreči poškodoval hrbtenico, kar mu je onemogočilo delati tisto, kar zna najbolje. "Od takrat je bil moj edini cilj vrnitev na oder. A medtem ko je s pevskim glasom vse v redu, mi fizično še vedno ne gre najbolje," je povedal. Poleg odpovedi težko pričakovane evropske turneje No more Tours 2, na katero ljubitelji temačnih ritmov čakajo vse od leta 2018 je Osbourne nakazal, da se morda za vedno poslavlja od napornih koncertnih urnikov in potovanj.

Poleg nesreče še kup drugih zdravstvenih težav

"Nikoli si nisem mislil, da se bodo moji dnevi na turnejah tako končali. Moja ekipa trenutno razmišlja, kako bi lahko nastopil, ne da bi moral potovati iz mesta v mesto in iz države v državo," je še zapisal in dodal, da ga "ubija" predvsem dejstvo, da je razočaral svoje oboževalce.

Leta 2019 je po padcu moral zaradi težav z vratom in hrbtenico na operacijo, že dolgo je znano tudi, da se bori s parkinsonovo boleznijo. Po vrhu vsega je pred kratkim prebolel tudi več okužb, pljučnico in počeno žilico v očesu. Nič sicer ne kaže na to, da bo Princ teme mikrofon dokončno obesil na klin, vendar ga na oglasnih zaslonih okrog največjih evropskih dvoran verjetno več ne bomo videli.