Zadnji album Dollmination so Pussycat Dolls izdale septembra 2008. Foto: Reuters
Zadnji album Dollmination so Pussycat Dolls izdale septembra 2008. Foto: Reuters

Koreografinja in ustanoviteljica Robin Antin je v sporočilu za javnost dejala, da v govoricah, da so se članice ameriške glasbene kupine razšle, "ni prav nič resnice". Mediji so namreč pisali, da so se odnosi med glasvno vokalistko Nicole Scherzinger in preostalimi članicami močno zaostrili.

"Pussycat Dolls smo še kako dejavne, in govorice in namigovanja medijev niso resnična. Nicole in druga dekleta se že od VEDNO dobro razumemo," je še zapisala Antinova in dodala, da je Nicole predstavlja močan in neprecenljiv člen skupine.
"Pussycat Dolls smo uspešne že vrsto let in se bomo za uspehe še naprej trudile," je sklenila Antinova. Pussycat Dolls so se iz sprva plesne skupine v glasbeno prelevile leta 2003 in mednarodno slavo dosegle dve leti pozneje z albumom PCD. Poleg glavne vokalistke Nicole Scherzinger (zdaj je znana tudi kot spremljevalka voznika formule 1 Lewisa Hamiltona, pripravlja pa tudi solo album) skupino sestavljajo še Melody Thornton, Jessica Sutta, Ashley Roberts, Kimberly Wyatt in Carmit Bachar.