Foto: EPA
Foto: EPA

"Vedno ustvarjam novo glasbo," je dejala glasbenica. "Vedno ustvarjam, in ko sem pripravljena, da jo pokažem drugim na način, ki se meni zdi primeren, bom to tudi storila. In ko se to zgodi, ne boste razočarani, zagotovo bo vredno čakanja."

Ob tem poudarja, da ne bo izdala novega albuma zgolj zato, ker ljudje čakajo nanj. "Če bo ustvarjanje trajalo, potem bom poskrbela, da bo vredno čakanja."

Glasbenica z Barbadosa je svoj zadnji studijski album z naslovom Anti izdala pred štirimi leti, mineva pa tudi že 15 let od njenega prvega singla Pon de Replay. "Zelo hvaležna sem, da sem še vedno tukaj in da svoje delo lahko širim tudi na druga področja," je dejala. "Bilo je zabavno in resnično se nad ničimer ne morem pritoževati."

Rihanna se sicer te dni pripravlja na širjenje podjetja Fenty, saj bo po liniji ličil predstavila tudi tri izdelke za nego kože pod imenom Fenty Skin, še poroča Entertainment Tonight. "Želimo si, da bi ti izdelki delovali za vse tipe kože in seveda tudi vse odtenke kože."

Fenty Beauty je predstavila septembra 2017, in sicer s ciljem, da ponudi izdelke za večjo paleto odtenkov kože kot tipične kozmetične znamke. Zdaj je vrednost podjetja ocenjena na 2,4 milijarde funtov.

Glasbenica in podjetnica sicer v zadnjem času prebiva v Londonu in se je letos prvič pojavila na seznamu najbogatejših glasbenikov na Otoku – njeno premoženje je vredno 468 milijonov funtov.

Rihannino premoženje je močno zraslo predvsem zaradi njene kozmetične znamke Fenty Beauty – tam je njen 15-odstotni delež vreden 351 milijonov funtov. "Presenetila nas je," je za BBC pojasnil Robert Watts s The Sunday Timesa, ki vsako leto pripravi ta seznam. "Zelo malo ljudi je do prejšnjega poletja sploh vedelo, da živi v Veliki Britaniji, zdaj pa je v odličnem položaju, da postane prva med glasbeniki, ki bo na Otoku dobila status milijarderja."