Za tri leta se je umaknil iz 'ponorelega sveta', se prestavljal s kavča na kavč in snoval nove pesmi. Foto:
Za tri leta se je umaknil iz 'ponorelega sveta', se prestavljal s kavča na kavč in snoval nove pesmi. Foto:
Robbie Williams in Ayda Field
Ayda je očitno tista prava, ki je znala umiriti 'porednega fanta'. Foto: The Sun

V "izvidnico" za novi album Reality Killed The Video Star, ki ima uradni datum izida deveti november, je poslal skladbo Bodies, zdaj pa na trnih čaka prve odzive. "Tako ta pesem kot album, ki ga pripravljam, me spravljata v velike skrbi in kar malo me je strah, kako ju bodo ocenili, saj bo to imelo velik vpliv na mojo kariero. Znašel sem se na križišču. Saj sem v preteklosti imel nekaj uspešnic, a ljudje to pozabijo, to je že zgodovina," je Robbie, ki si je vzel trileten premor, med katerim je "večino časa ležal na kavču", javnosti zaupal svoje strahove.

"Naj vas moja glasba 'odnese'"
Očitno še ne more preboleti poraza, ki ga je doživel s svojim zadnjim albumom Rudebox, ki je mnoge pustil povsem ravnodušne. "Z novim albumom želim ljudi dobesedno navdušiti. Želim, da ob moji glasbi plešejo in za 50 minut pozabijo, kdo in kaj so, ter se povsem prepustijo pesmim."

Nekoč, nekje, spet s fanti
Prvi singel Bodies so pri založbi Virgin opisali kot "apokaliptično, zarotniško pesem". Presenetil pa je z izjavo, da se želi nekoč v prihodnosti znova pridružiti svoji "osnovni" zasedbi Take That. Lani, ko so se fantje odpravili na turnejo, se jim Robbie ni želel priključiti na odru, saj je menil, da bi ljudje to potezo videli kot samoreklamo. "Nekega dne pa bi rad še enkrat stal z njimi na odru, bilo bi zelo zabavno," je prepričan britanski zvezdnik, ki je očitno pustil divja leta za seboj.

Tri hkrati, da bo nato "mir"
Nekoč je bil znan po mamilih in nešteto enonočnih romancah, danes je zvest moški, ki ima že tri leta isto ljubezen - britansko igralko Aydo Field, s katero si - pa čeprav še sam težko verjame, da je to resnično javno priznal - želi tri otroke, za povrh pa še poroko.

"Najbolje bi bilo, da bi dobila kar trojčke. Mislim, da bi se tudi Ayda s tem strinjala." Kako je prišel do takšnega razmišljanja? "Družina in zvestoba sta bili besedi, ki sta v moji glavi resnično dolgo rasli. Vem, da sem bil včasih pravi porednež. V razmerja se sploh nisem poglabljal, nato pa je prišla oseba, ki je res posebna in me je spremenila. Čudovita je."

Priznal pa je še nekaj. Čeprav je bil pred kratkim v anketi MTV-ja izbran za največjega glasbenega zvezdnika v zgodovini, se mu še vedno vsakič, ko stopi na oder, noge tresejo od treme.

Vabljeni k poslušanju nove skladbe Bodies in še šestih njegovih uspešnic, ki so se uvrstile na prvo mesto britanske lestvice singlov.

2009: Bodies

1998: Millenium

1999: She's the One

2000: Rock DJ

2001: Eternity

2001: Somethin' Stupid

2004: Radio