Mehiški fenomen, sestavljen iz šestih deklet in fantov, je osvojil najstnike po svetu. Foto:
Mehiški fenomen, sestavljen iz šestih deklet in fantov, je osvojil najstnike po svetu. Foto:
V ponedeljek sta v Slovenijo prispela že dva člana skupine. Foto: EPA

Čeprav so organizatorji koncerta želeli prihod skupine izpeljati v tajnosti, so oboževalci vseeno izvedeli, da so njihovi idoli prileteli na Brnik.

Množica sicer ni bila takšna, kot bi bila, če bi bil njihov prihod vnaprej napovedan, a člana skupine sta bila vseeno polaskana nad skupino ljudi, ki se je zbrala. Z njima je prišel še večji del organizacijske ekipe, drugi člani pa naj bi prispeli v sredo.

Organizatorji so MMC-ju potrdili, da so zanje pripravili določene dejavnosti, s katerimi si bodo krajšali čas do koncertov, a o tem, kako bodo zaposlili zvezdnika, niso želeli govoriti. Izdali nam niso niti, ali imajo kakšne posebne zahteve, ki so značilne za zvezdniki, dejali so nam le, da ne zahtevajo nobenega alkohola.

Po uspešni turneji razpad
Mehiška senzacija bo v Sloveniji nastopila na treh koncertih v Hali Tivoli, za katere so oboževalci v hipu pograbili vstopnice. Pred časom pa je najstnike šokirala novica o razhodu skupine, v njihovo podporo so organizirali celo proteste. Da se razhajajo, so svetu sporočili na spletni strani mehiške Televise, ki je snemala telenovelo, s katero so zasloveli.

Vseeno pa imajo pred razhodom še nekaj obveznosti, saj nameravajo posneti tudi film. Da pa oboževalci le ne bodo preveč žalovali za priljubljeno skupino, ima Televisa v rokavu že nov adut: po podobnem receptu bodo poskušali v zvezdniško orbito poslati še eno zasedbo.