Špela govoric o razpadu Atomikov za zdaj še ne želi komentirati. Foto: MMC RTV SLO
Špela govoric o razpadu Atomikov za zdaj še ne želi komentirati. Foto: MMC RTV SLO
Jani Pavec
Jani Pavec vsa namigovanja medijev zavrača. Foto: Uradna spletna stran skupine

V različnih medijih so se v zadnjem času razpisali, da naj bi v priljubljeni skupini Atomik Harmonik, ki jo je med prepoznavne glasbene skupine izstrelila zmagovalna skladba Melodij morja in sonca 2004 Brizgalna brizga, že nekaj časa škripalo.

Namigovanja smo želeli preveriti tudi na MMC-ju. Sprva nedosegljiv Jani Pavec je za MMC namigovanja odločno zavrnil. "Atomik Harmonik niso in ne bodo razpadli. Smo še skupaj in imamo v načrtu veliko koncertov, sicer pa pustimo času čas," je dejal Jani in poudaril, da so člani v odličnih medsebojnih odnosih.

Že pred tem pa je pevka Špela Grošelj, ki je že od vsega začetka najbolj prepoznaven del skupine, na vprašanje o morebitnem razpadu skupine odgovorila precej skopo. "Žal tega za zdaj ne morem komentirati. Vse bom pojasnila ob svojem času, vendar zdaj še ni čas za izjave. Upam, da me razumete," je za MMC povedala Grošljeva, ki naj bi po pisanju medijev po dobrih petih letih uspešne poti z Atomiki razmišljala o samostojni karieri.

Pavec: Za zdaj ostaja tudi Špela
No, Pavec pa je za MMC zanikal tudi to. "Špela za zdaj ostaja. Če pa se bo kdaj odločila za samostojno kariero, jo bomo pri tem podprli. Atomiki pa ostajajo z njo ali brez nje," je še poudaril Pavec, ki je decembra prvič postal očka.
Nekateri mediji so sicer pisali, da naj bi imel poleg Špele vse manj časa za Atomike zaradi svojega novega glasbenega projekta tudi Pavec. Opazili naj bi ga v družbi dveh svetlolask, menda novih pevk, razmišljal pa naj bi tudi o županski kandidaturi v Kamniku.

Poleg Pavca in Grošljeve sta v skupini še harmonikar Tomo Primc (ta je konec preteklega leta zamenjal Frai Tonija) in Mateja Vuk Tejči, ki se je skupini pridružila avgusta 2006. Tejči je v skupini zamenjala Špelco Kleinlercher, ki jo je sprva za kratek čas nadomestila pevka Iris.