Glavno ime Super Bowla 2015 je Katy Perry, stranska vloga je pripadla Lennyju Kravitzu. Foto: EPA
Glavno ime Super Bowla 2015 je Katy Perry, stranska vloga je pripadla Lennyju Kravitzu. Foto: EPA

Novico so razkrili med sobotno tekmo med Baltimore Ravensi in New England Patriotsi, ko so predvajali odlomek intervjuja s Katy Perry, prve zvezdnice Super Bowla 2015. Celoten intervju s pevko, v katerem je bil v ospredju prihajajoči Super Bowl, bodo predvajali na NBC-ju v ponedeljek.

Pevka ni želela povedati, katero pesem bosta z Lennyjem izvedla na 49. izvedbi finala lige ameriškega nogometa (NFL), povedala je le, da je Lenny zelo "kul".

Lenny se bo kmalu odpravil na drugi del svetovne turneje, na kateri predstavlja najnovejši album Studio.

Po Brunu Katy
Že avgusta se je govorilo, da bi lahko glavna vloga na Super Bowlu 2015 pripadla Katy Perry - kot mogoče nastopajoče so omenjali še barbadoško pevko Rihanno in britansko glasbeno skupino Coldplay, konec novembra pa so organizatorji uradno potrdili novico.

Veliko se je pisalo tudi o tem, da se je liga odločila, da si bodo morali glasbeniki nastop na Super Bowlu zagotoviti s plačilom, saj je to zanje odlična promocija. Lani si je nastop glavnega imena, pevca Bruna Marsa, med polčasom ogledalo neverjetnih 111,5 milijona gledalcev. Ampak Katy Perry je utišala govorice z besedami, da "ona ni takšne vrste dekle, da bi plačala za nastop na Super Bowlu".

Pevce oziroma zvezdnike za polurno zabavo med drugo in tretjo četrtino organizatorji skrbno izberejo in za njihov nastop ne varčujejo s finančnimi sredstvi. V zadnjih letih so tako nastopali Beyonce, Madonna, The Who, Bruce Springsteen, Prince, The Rolling Stones, Paul McCartney, Sting, Michael Jackson in lani Bruno Mars ter Red Hot Chili Peppers.