Izdala je svoj četrti album. Foto: Reuters
Izdala je svoj četrti album. Foto: Reuters

"Večina ljudi se osredotoči le na eno ali dve stvari na človeku. Želim da vedo, da sama pišem pesmi, ne pa, da imam lepo postavo," je v intervjuju za The Sun povedala pevka.

Čeprav ne stavi na svoje telo, ji je v svetu šovbiznisa uspelo, da se je le 22-letna zavihtela na vrh Forbesovega seznama najbogatejših zvezdnikov, ki štejejo manj kot 30 let, in pobrala številne glasbene nagrade.

V intervjuju se je spomnila svojih začetkov in jih primerjala z današnjim uspehom: "Ko sem pri 16 letih izdala svoj prvi album, sem se bala, da nihče ne bo vedel zanj. Zelo sem vesela, ker vem, da bo zdaj moj novi album tarča številnih kritik - skrbi me je le, ali bodo dobre."

Na četrtem studijskem albumu Red, ki je izšel te dni, se je Taylor oddaljila od zvoka kantrija in se bližina popritmom. Novi album je napovedala s skladbo We Are Never Ever Getting Back Together, na njem pa bo mogoče prisluhniti tudi duetu z Edom Sheeranom.

Swiftovi sodelovanje z britanskim pevcem pomeni veliko, saj obožuje njegove skladbe. Povedala je, da sta skupaj ustvarila več pesmi, ki jih bosta postopoma objavila. "V mojem domu v Los Angelesu sva vso noč sedela na kuhinjskih tleh, se smejala, pisala pesmi in jih oglaševala," je njuno sodelovanje opisala pevka.

Njuna pesem je že pricurljala na splet, prisluhnite ji spodaj.