David Morales je že stalnica na slovenski klubski sceni. Foto:
David Morales je že stalnica na slovenski klubski sceni. Foto:

Pašo za ušesa in oči prirejajo že prihajajočo sredo v ljubljanski diskoteki Inbox ob koncu prve sezone t. i. "delovnih akcij". Torej, to ne bo le navaden "party", temveč bodo na zabavi navzoči tudi manekenke in manekeni ene izmed slovenskih modnih agencij. In čeprav gre za novost v Sloveniji, so take zabave v tujini že stalnica, tudi v nam bližnjih državah.

Zabave, ki jih prireja Fashion TV, se tako dogajajo tudi v Italiji, Nemčiji, Avstriji, Srbiji in Črni gori, obenem pa tudi v najboljših diskotekah po svetu. Na zabavah je navzoča tudi snemalna ekipa, ki dogajanje posname, najboljši utrinki pa so predvajani v programu tega modnega televizijskega kanala.

Nazadnje v Sloveniji pred štirimi meseci
Kljub temu bo zvezda sredinega večera še vedno eden izmed začetnikov "houseglasbe", 47-letni Newyorčan David Morales. Morales je stalnica na slovenski klubski sceni, nazadnje je za mešalno mizo stal februarja v Mariboru, kolikokrat je gostoval v Ambasadi Gavioli, pa je že težko prešteti.

Je eden najbolj znanih didžejev na svetu, med svoje dosežke lahko šteje glasbeno nagrado grammy, obenem pa je tudi producent in model za znane znamke oblačil. Seznam njegovih sodelovanj s svetovnimi glasbenimi zvezdami je dolg, naj jih omenimo le nekaj: Mariah Carey, U2, Madonna, Janet in Michael Jackson, Britney Spears, Enrique Iglesias ter Seal.