Alex ne želi izdati skrivnega recepta za uspešnice. Foto: MMC P.S.
Alex ne želi izdati skrivnega recepta za uspešnice. Foto: MMC P.S.
Samozavestni Alex Gaudino za MMC

Obiskovalce v klubu InBox je pred nastopom zvezde večera ogreval didžej Sylvain, najbolj poznan po uspešnici Stop The World. Ko je njegovo mesto nekaj čez eno zjutraj prevzel Alex Gaudino, marsikdo tega sploh ni opazil, vse dokler se niso iz zvočnikov zaslišali znani ritmi pesmi Destination Calabria. Zanimivo pa je, da Alex očitno ni spoznal svoje "predskupine", saj nam je zaupal, da žal ne pozna nobenega slovenskega didžeja.

Za uspešnice, kot je priredba pesmi Destination Unknown, potrebuješ posebno kemijo, skrivnosti, kako to doseči, pa Alex ni želel izdati: "Če vam povem, potem bodo vsi lahko to počeli."

Nič kaj skrivnostno formulo glasbenih videospotov pa je sam prevzel po ameriških r'n'b izvajalcih. Razgaljena privlačna dekleta, ki se danes pojavljajo v večini videospotov, očitno delujejo, meni Gaudino.

Ne le didžej, ampak tudi producent, ki trdi, da eno brez drugega ne gre, je v InBoxu nastopal prav na svoj rojstni dan in glasbo brez prestanka vrtel dobri dve uri in pol. Ob mešalni mizi pa je na Gaudinove pesmi ves čas plesalo njegovo dekle, ki ga je spremljalo v Slovenijo.

Alex pa je povedal, da na žalost ni imel časa, da bi si ogledal Ljubljano, čeprav je slišal, da je čudovito mesto. Na prizorišče je namreč prišel tik pred nastopom in kmalu po njem tudi zapustil Slovenijo. Veliko dela ima z novim albumom, ki ga pripravlja in za katerega upa, da bo ponujal nekaj novega.

Samozavestni Alex Gaudino za MMC