Snemanje videospota je trajalo dva dni. Vsi kadri pa so bili posneti v studiu 2 Televizije Slovenija. Foto: MMC RTV SLO/Jani Ugrin
Snemanje videospota je trajalo dva dni. Vsi kadri pa so bili posneti v studiu 2 Televizije Slovenija. Foto: MMC RTV SLO/Jani Ugrin
Hannah
Kot je dejala Hannah, so dodali stari različici pesmi nekaj 'okusnih' nadgraditev, a ne preveč, saj jim je bila pesem že prej zelo všeč. Foto: MMC/Miloš Ojdanić

"Učinki dramatičnosti, ki pustijo vtis", o katerih je Hannah razlagala med samim snemanjem videospota, ki je potekal dva dni v studiu 2 Televizije Slovenije, so zdaj na ogled. Snemalna ekipa, na čelu katere sta bila Niko Karo (snamalec, režiser in montažer) ter Maja Slavec (režiserka, montažerka in umetniška direktorica), je za evrovizijske oboževalce in spremljevalce dogajanja pripravila novo "razglednico" slovenske evrovizijske pesmi.

Hannah bo pesem Straight into Love predstavila kot tretja v prvem polfinalnem večeru, 14. maja. Znan je namreč uradni vrstni red nastopajočih v obeh polfinalih (celoten vrstni red si lahko ogledate na tej povezavi).

Pesem, pod katero se je Hannah podpisala kot avtorica glasbe - skupaj z Gregorjem Zemljičem, Erikom Marganom in Matijo Rodićem - in kot avtorica besedila skupaj z Markom Primužakom, pa je od uradne predstavitve februarja doživela nekaj sprememb, ki so slišne v videospotu.

"Okusne" nadgraditve v pesmi
"Nič ni neverjetno drugačnega na njej. Dodali smo nekaj 'okusnih' nadgraditev, ki pripomorejo, da ima pesem boljši tok. Malo smo spremenili tudi refren. Toda res malo. Ker nam je bila že prej všeč pesem," je za MMC pojasnila Hannah.

Predstavitve pesmi si lahko ogledate s pomočjo MMC-jevega interaktivnega evrovizijskega zemljevida, ki ga najdete na podstrani Evrovizija 2013.

In katere so te "okusne" nadgraditve? Kot je razložila Hannah, so obogatili refren in hkrati poskrbeli za večji 'groove' učinek v njih. Piko na i pa je postavila Lara Love (iz skupine LeeLooJamais), ki je posnela spremljevalne vokale. "Dodali smo še nekaj zvočnih efektov, udarcev in podobno," je še dodala Hannah.

Priprave Hannah na Evrovizijo lahko spremljate na njenem uradnem profilu na Facebooku ali pa na uradnem profilu na Twitterju.

V ekipi, ki je poskrbela za končni vizualni izdelek, so bili še Danaja Vegelj, ki je poskrbela za pevkino kostumografijo (za kostumografijo plesalcev je poskrbela Svetlana Visintin), Urška Lovšin in Matej Komar, pa sta skrbela za pričesko, in Maja Šušnjara, ki je bedela nad masko. Za scenografijo je poskrbela Greta Godnič, za luči pa Črt Birsa.

Končni izdelek si lahko ogledate spodaj.