Omar Naber je s svojimi interpretacijami džeza navdušil zbrano občinstvo. Foto: MMC RTV SLO
Omar Naber je s svojimi interpretacijami džeza navdušil zbrano občinstvo. Foto: MMC RTV SLO
Omar navdušil z džezom

S svojim nastopom je namreč požel velike ovacije občinstva v polni Festivalni dvorani, kjer je nastopil v okviru prireditve ŠOU fest. Predstavil je 17 skladb, od tega le dve svoji - Sanjam in Vse kar si želiš. V drugih pa je oživel svet glasbenih legend Franka Sinatre, Elle Fitzgerald, Paula Anke in ostalih, njegova interpretacija teh pesmi pa je navdušila obiskovalce. Tako zelo, da so ga z glasnim aplavozm na koncu še dvakrat priklicali na oder in niso odnehali, dokler ni še enkrat zapel refrena zadnje pesmi. Obiskovalcem je zaupal, da ga je za ta džezprojekt navdušila skladba Is you is or is you ain'my baby, ko jo je v legendarni risanki Tom in Jerry muc zapel kot serenado.

Omarju so ploskali tudi šolski minister Igor Lukšič, raper Trkaj in njegovo dekle Doroteja, pa številni njegovi prijatelji in ponosna mama, ki pa je obiskovalcem pripravila pravo presenečenje, ko se je na odru za klavirjem pridružila svojemu sinu.

Omarjev džezkoncert pa je bil le prvi dogodek v dolgi vrsti tistih, s katerimi bo letos postregel ŠOU fest. Bogat kulturni, izobraževalni, športni in zabavni program bo postregel tudi s študentsko modno revijo, predstavo Čefurji raus!, Študentsko areno, Marihuana maršem, zaključil pa se bo 20. oktobra z znamenito Hmeljado.

Omar navdušil z džezom