Zasedba The Beatles Revival velja za najboljšo skupino, posvečeno legendarnim glasbenikom, v Evropi. Foto: Promocijsko gradivo
Zasedba The Beatles Revival velja za najboljšo skupino, posvečeno legendarnim glasbenikom, v Evropi. Foto: Promocijsko gradivo

Evforija Beatlov, ki z novim singlom Now and Then osvajajo svetovne lestvice, nikakor ne pojenja. Ob tej priložnosti v ljubljansko Halo Tivoli 17. februarja ob 20. uri po 10 letih znova prihajajo eni izmed najboljših posnemovalcev britanske zasedbe. Zasedba The Beatles Revival velja za najboljšo skupino, posvečeno legendarnim glasbenikom, v Evropi.

Njihov dodelan in dovršen nastop pričara iluzijo, da pred poslušalci dejansko stoji prvotna četverica – od popolne izvedbe skladb skupine The Beatles pa do identičnih kostumov, mimike, tudi instrumentov in mikrofonov, ki so jih uporabljali člani prvotne zasedbe.

Na koncertu bo občinstvo lahko slišalo vse nepozabne uspešnice, kot so Yellow Submarine, Yesterday, Help, Hey Jude, Lucy in The Sky With Diamonds in Please Please Me, ter se tako sprehodilo skozi celotno zgodbo glasbenikov.

Med drugim so The Beatles Revival nastopili tudi na zabavi britanske kraljice Elizabete II. ter na koncertih Joeja Cockerja in Smokie. Zaigrali so tudi v znamenitem liverpoolskem Cavern Clubu, kjer so svojo pot začeli Beatli.

Nagradno vprašanje

V sodelovanju z organizatorjem podarjamo dvakrat po dve vstopnici za dogodek, ki bo 17. februarja.

Nagrajenca sta bila o tem obveščena po elektronski pošti.

Splošna pravila sodelovanja v nagradni igri najdete tukaj.