Foto: MMC RTV SLO/Mimi Inhof
Foto: MMC RTV SLO/Mimi Inhof

V seriji, poimenovani kar Robbie Williams, bodo oboževalcem pevca skladb Angels, Rock DJ in She's The One prvič prikazani posnetki iz zakulisja, ki so nastajali več desetletij. Serijo so več dni snemali kar pri pevcu doma v Los Angelesu, kjer si ogleduje posnetke in deli svoja opažanja in čustva.

Williamsovo duševno zdravje je rdeča nit serije v štirih delih, ki zajema intenzivnost njegovega uspeha, bitko z odvisnostjo, nezaupanjem vase in strupene učinke tabloidne kulture začetka 21. stoletja. "To je bilo travmatično potovanje," je dejal Williams, ko se je v sredo udeležil premiere in razstave v Londonu. "Poglabljal sem se v duševne bolezni, alkoholizem in odvisnost od drog in zdaj gledam vse te epizode.

Sorodna novica Od spektakla do ganljive izpovedi: Robbie Williams dvakrat navdušil v puljskem amfiteatru

Pomembno mi je, da lahko nadzorujem pripoved svojega življenja, to sem jaz," je še povedal. Williams je zaslovel kot najmlajši član popskupine Take That v devetdesetih letih prejšnjega stoletja, nato pa mu je uspelo ustvariti uspešno samostojno kariero, v kateri je dosegel vrhove lestvic in nastopal pred največjimi množicami po vsem svetu.

Režiser oddaje Joe Pearlman in njegova ekipa so prečesali približno 30.000 ur gradiva, ki so ga posneli snemalci, ki spremljajo Williamsa že od njegovih zgodnjih dni v zasedbi Take That.
"Hotel sem povedati resnično zgodbo. Mislim, da je Robova zgodba zgodba o resnični bolečini, boju in notranjem nemiru. Nisem želel narediti nečesa puhastega. Želel sem narediti nekaj, kar bo v prid Robu, in Rob je hotel povedati resnico ," je dejal Pearlman.